Bixby 2.0: In gesprek met uw (Samsung) koelkast

Bixby 2.0: In gesprek met uw (Samsung) koelkast

Afgelopen woensdag heeft Samsung Bixby 2.0 aangekondigd. Het gaat u straks niet alleen in staat stellen om bijvoorbeeld uw koelkast of televisie spraakgestuurd commando’s te geven, het gaat een aantal stappen verder:

It will be more personal, with enhanced natural language capabilities for more natural commands and complex processing, so it can really get to know and understand not only who you are, but who members of your family are, and tailor its response and actions appropriately.

Slimme koelkast

Kortom, het systeem gaat u leren kennen. En niet alleen u, maar ook uw familie en/of huisgenoten. Het open-source karakter gaat ervoor zorgen dat iedere fabrikant het op zijn eigen wijze kan gaan integreren en aanpassen. Gaat Samsung hiermee kunstmatige intelligentie de huiskamers binnen brengen ? De tijd zal het ons leren.. Vooralsnog zult u het met deze slimme systemen moeten doen !