Google Home-speakers in stereo

Google Home-speakers in stereo

google home kleurenGoogle schijnt stereo-functionaliteit te gaan toevoegen aan haar Home-speakers. Dit bericht Androidpolice.com na het bekijken van de code van de nieuwste versie van de Home-app. Ook een equalizer wordt aan de functionaliteit toegevoegd, waarbij Google een beweging richting een verbeterde audio kwaliteit lijkt te gaan willen maken. In deze strategie past ook de release van de Google Home Max-speaker. Nu blijft het qua kwaliteit een beetje aanmodderen met dit soort speakers, want voor een beetje fatsoenlijke kwaliteit geluid heeft een speaker nu eenmaal omvang, volume, nodig.
Als kwaliteit u lief is, maar multiroom audio wel een wens, kijkt u eens hier wat wij voor u kunnen betekenen. Hoeft u niet langer een compromis te sluiten..