Waarom? Apple neem AR/VR maker over voor $30M

Waarom? Apple neem AR/VR maker over voor $30M

 

Volgens Techcrunch.com heeft Apple de AR/VR maker Vrvana overgenomen voor een bedrag van 30 miljoen USD. Gezien het feit dat Apple’s CEO Tim Cook al eerder heeft aangegeven toekomst te zien in AR lijkt dit een logische stap. Maar wat is het, en wat kunt u er straks mee?

Augmented Reality (AR) is letterlijk vertaald: “Aangevulde Realiteit”, kortom er wordt iets toegevoegd aan de wereld die wij zien / beleven. Een goede uitleg ziet u in onderstaand filmpje:

U begrijpt ook direct onze interesse in AR: de integratiemogelijkheden met huisautomatisering zijn eindeloos. Analisten verwachten de eerste introducties vanuit Apple met AR rond 2020, waarmee deze techniek -die in allerlei vormen natuurlijk al bestaat- ineens heel snel doorontwikkeld zou kunnen worden.