Installatiebranche worstelt met techniek

Installatiebranche worstelt met techniek

beursVan 6 t/m 8 november 2017 wordt de jaarlijkse vakbeurs “Elektrotechniek 2018” weer gehouden in de jaarbeurs in Utrecht. Thema’s die dit jaar de boventoon voeren zijn “Technologie en Experience”, kortom: de vakbezoeker wil vooral graag innovaties en techniek zien. Volgens¬†installatieprofs.nl verduidelijkt de Business Unit Manager Jaarbeurs, Patrick Schilte, waar de branche mee worstelt: “.. Leg als installateur maar eens aan de klant uit dat bedraad stabieler is dan draadloos, terwijl de klant overal hoort dat alles draadloos wordt. Of leg maar eens uit waarom systeem A niet naadloos aansluit of communiceert met systeem B.” Van de installateur, die vroeger nog “gewoon” CV-monteur of elektricien was, wordt tegenwoordig verwacht dat hij opgeleid is tot ICT’ er. Of beide eigenlijk..
Mocht u behoefte hebben aan een totaaloplossing die werkt: wij houden ons graag aanbevolen.