Amazon breidt verder uit in Nederland

Amazon breidt verder uit in Nederland

Amazon heeft deze week haar dienst “Music Unlimited” uitgerold in Nederland, en maakte ook de “Echo”, Amazon’s slimme speaker met spraakbesturingsassistent Alexa, voor de Nederlandse markt beschikbaar. Helaas spreekt “onze” Echo alleen nog Engels, het is ook nog niet bekend óf en wanneer de Nederlandse taal ondersteund gaat worden. Vorige maand lanceerde het bedrijf nog haar Prime dienst (Videodienst) in Nederland. Hiermee is Amazon de 3e partij die het voor elkaar heeft om Muziek en Video (kortom content) én een eigen slim platform met toegang tot deze content voor iedere huiskamer beschikbaar te stellen.

Apple: HomePod met Siri (platform), Apple Music & Apple TV
Google: Home met Google Assistant (platform), Google Play & Youtube
Amazon: Echo met Alexa (platform), Music Unlimited & Prime

Het home entertainment-landschap gaat de komende jaren weer flink op de schop, wij staan in ieder geval klaar om het voor u te integreren !

amazon echo