Apple's nieuwe HomePod al in voorverkoop uitverkocht

Apple's nieuwe HomePod al in voorverkoop uitverkocht

Natuurlijk heeft Apple een traditie hoog te houden als het gaat om het vroegtijdig uitverkopen van HomePod-binnenzijdeproducten. Maar een dag vóór de lancering alles al uitverkopen, is ook voor Apple normen bijzonder. Vandaag, 9 februari 2018, gaat de slimmer speaker in de VS officieel in de verkoop, maar zal amper ergens te krijgen zijn. In Nederland moeten we voorlopig nog wachten: er is nog geen officiële releasedatum bekend.

Kwaliteit

Vooral de afgelopen dagen is de populariteit van de speaker toegenomen. Door een aantal bijzonder positieve reviews over de uitstekende geluidskwaliteit nam de interesse een vlucht. Die aandacht had het ook nodig.. Want, eerlijk is eerlijk, een draadloze speaker is niet bepaald een “nieuw” product. En voor het prijskaartje van $350 mag je ook wel wat verwachten, toch ?
De belangrijkste functie, althans wat ons betreft, is de Siri spraakassistent integratie. Juist op dat punt schijnt de speaker nog niet zo ver te zijn als de concurrenten Echo van Amazon en Home van Google. Wellicht dat de vlag er anders bij hangt tegen de tijd dat het apparaat in Nederland, en de Nederlandse taal ondersteunt. We houden het voor u in de gaten, er zijn voorlopig genoeg alternatieve methoden om uw huis slimmer te maken !