Naast Slimmer-Huis.nl nu ook Slimmer-Kantoor.nl

Naast Slimmer-Huis.nl nu ook Slimmer-Kantoor.nl

Onze succesvolle dienstverlening wordt uitgebreid en is vanaf heden ook beschikbaar voor bedrijven, organisaties en overheden.

Slimmer-kantoor.nl, dé verbinder tussen kantoor en thuiswerkplek

Slimmer-kantoor.nl ontzorgt organisaties in het voorzien van een veilig én optimaal functionerend (thuis)netwerk bij medewerkers. Ons doel is de afstand tussen kantoor en thuiswerkplek te verkleinen, collega’s en cliënten met elkaar te verbinden en als bijkomend voordeel de productiviteit binnen de organisatie te verhogen. Dit doen wij door middel van het optimaliseren van bestaande of door het plaatsen van geheel nieuwe netwerken bij uw medewerker(s) thuis.

Wij denken graag met u mee

Wenst u een vrijblijvend gesprek, of heeft u wellicht een vraag, dan komen wij graag met u in contact. Het gesprek kan, uiteraard met in achtneming van de geldende overheidsadviezen, bij u op kantoor plaatsvinden. Indien u liever wilt (video)bellen dan kan dat natuurlijk ook.

Wij nodigen u uit om een kijkje op onze nieuwe website www.slimmer-kantoor.nl te nemen. Hier treft u tevens ons contactformulier. Wilt u direct contact, bel ons dan op 0475-202170.