Vacatures: Administratie & Monteur

Vacatures: Administratie & Monteur

We zijn op dit moment op zoek naar een Medewerker Backoffice (parttime), en een Monteur (parttime / fulltime). Ben, of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe job ? Delen wordt gewaardeerd !

Vacature Medewerker Backoffice (vanuit thuis)

Wij? Slimmer-Huis.nl, dé woningautomatiseerder van Limburg en Brabant. We installeren en onderhouden (WiFi-)netwerken, Alarm-, Camera- en Domotica-Systemen voor onze klanten. Open, eerlijk, verstand van zaken, hard werken en je best doen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,6 voor onze dienstverlening, en daar zijn we erg trots op!

Jij? Geïnteresseerd, gemotiveerd, en ook behoorlijk gedisciplineerd: Je krijgt veel vrijheid, maar daar staat ook verantwoordelijkheid tegenover. Je doet wat je zegt, komt je afspraken na en als het nodig is zet je de schouders er even stevig onder.

Wat ga je doen?
Je werkt (vooralsnog voorlopig) vanuit thuis, beschikt over een pc / laptop en een plek waar je rustig je werk kunt doen. Je staat af en toe klanten telefonisch te woord, verstuurt en verwerkt facturen, plant afspraken en doet wat eenvoudige boekhouding. Je hebt geen vaste werktijden: je verdeelt je werk over de ochtend en de middag.

Voorwaarden
Je werkt – in overleg- tussen de 10 en 15 uur per week. Inclusief je proeftijd krijg je een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden. Het zou fijn zijn als je qua werkuren wat “mee kunt groeien”, maar daarin is van alles bespreekbaar. Uiteindelijk krijg je natuurlijk gewoon een contract voor onbepaalde tijd. We werken volgens de CAO metaal & techniek, je kunt dus rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Kortom, wat wij bieden:
Vaste functie, uren in overleg, veel flexibiliteit
Afwisseling, ruim takenpakket, veel ad hoc werk
De kans om mee te bouwen aan een leuk, snelgroeiend, bedrijf

Jouw vaardigheden
Je bent klantvriendelijk
Je bent secuur en hebt ervaring in een administratieve / boekhoudkundige functie
Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands

Affiniteit met computers / netwerk / techniek is een pré

Opleiding
MBO-niveau

 

Vacature Monteur Part- / Fulltime

Wij? Slimmer-Huis.nl, dé woningautomatiseerder van Limburg en Brabant. We installeren en onderhouden (WiFi-)netwerken, Alarm-, Camera- en Domotica-Systemen voor onze klanten. Open, eerlijk, verstand van zaken, hard werken en je best doen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,6 voor onze dienstverlening, en daar zijn we erg trots op!

Jij? Bent dol op techniek, en bent -zoals anderen over je zouden zeggen- een “handige Harry”. Motivatie, wil en de juiste instelling is het belangrijkste, maar een stuk ervaring in 1 -of meerdere- van onze vakgebieden is een pré. Je doet wat je zegt, komt je afspraken na en als het nodig is zet je de schouders er even stevig onder. Je bent niet vies van wat commercie, en bent met recht een vistekaartje van ons bedrijf: netjes, beleefd, nauwkeurig en verzorgd.

Wat ga je doen?
In eerste instantie ga je een poosje met een van de ervaren monteurs mee, maar zodra het kan ga je als zelfstandig monteur op pad. Je werk is heel divers: het ene moment sta je te freezen, schroeven, hakken, graven en boren; het andere moment ben je de configuratie van een netwerk of de programmering van een alarmsysteem aan het doen. Soms werk je hele dagen alleen, soms met 1 of meerdere collega’s. Buiten, binnen, op het dak of in de kruipruimte.. je komt overal. Fysiek stevig werk, mentaal echt een uitdaging.

Voorwaarden
Je werkt – in overleg- part- of fulltime. Inclusief je proeftijd krijg je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden. Uiteindelijk krijg je natuurlijk gewoon een contract voor onbepaalde tijd. We werken volgens de CAO metaal & techniek, je kunt dus rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Je hebt de beschikking over een laptop (Macbook), iPad en telefoon van de zaak.

Opleiding
MBO-niveau

Solliciteren ? Stuur ons even een mailtje met je CV en een korte motivatie, dan nemen we z.s.m. contact op.