Netwerk

Uw bekabelde netwerk

Ook thuis is een snel en stabiel -bekabeld- netwerk steeds belangrijker. Dit netwerk is de basis, verbindt uw huis -en daarmee steeds meer apparaten- met het internet, en zorgt ervoor dat er door het hele huis draadloze toegangspunten (WiFi) zijn. Apparaten die veel netwerk / internetverkeer verbruiken, zoals televisies, laptops en game-consoles, voorzien we het liefst nog altijd van een netwerkkabel: daarmee hebben deze data-slurpers een continue, ongehinderde verbinding en blijft er meer ruimte vrij voor ander, draadloos verkeer.Smart TV Netflix

In de praktijk zien we regelmatig problemen met allerlei apparaten die uiteindelijk terug te herleiden zijn tot 1 euvel: de stabiliteit van het netwerk. Apps die vastlopen, verbindingen die te pas en te onpas wegvallen, storingen.. noem het maar op. Niets zo frustrerend als continue te moeten wachten op het laden van pagina’s, wegvallend beeld en haperende muziek omdat de basis, het bekabeld netwerk, ernstig te wensen over laat. Kortom: zorg dat de basis in orde is, de ketting is zo sterk als de zwakste schakel !

Wat wij doen

Van het gericht aanpakken van zwakke plekken in uw bekabeld netwerk, tot het helemaal “vanaf 0” aanleggen van een geheel nieuw netwerk: u kunt er bij ons voor terecht. Alleen een diagnose, advies en het zelf oplossen? Ook geen probleem.. neemt u gerust even contact op, we staan u graag te woord.

Wat kost dat ?

€ 59,-. Voor dat bedrag komen wij langs, analyseren het probleem en bespreken we de mogelijke oplossingen met u, en geven advies hoe u het zelf op kunt lossen. Vervolgens krijgt u óók een offerte met een totaalprijs wat het kost om het door ons op te laten lossen.

Zullen wij z.s.m. even contact met u opnemen ?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.