Beeld & Geluid

Uitzonderlijke kwaliteit Video & Audio, on demand en in iedere kamer

Stream muziek in studio-kwaliteit, kijk films in 4K - ultra HD op ieder scherm. Uw favoriete radiozender speelt door het hele huis, u bedient alles vanuit één afstandsbediening of met uw telefoon. Nieuwe technieken, mits goed geïntegreerd, zijn een lust voor oog, oor en blinken uit in bedieningsgemak. Wij regelen het voor u.

Beeld & Geluid

Diensten als Netflix en Spotify hebben de wereld van Video & Audio op hun kop gezet. Ineens is er meer “content” beschikbaar dan we in een leven kunnen bekijken en beluisteren, met één druk op de knop, in een kwaliteit die doet verbazen. En dan niet alleen in de woonkamer alstublieft: het moet en kán tegenwoordig overal: uw muziek speelt in alle kamers van uw huis, uw favoriete serie start u in de ene kamer, en kijkt u in de ander verder.

Kijk eens wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van:

Mutiroom Audio – HiFi Streamen – TV/Beeld en Multiroom Video – en tenslotte hoe u het allemaal ook nog eens gebruiksvriendelijk Bedient:

 

Multiroom Audio

multiroom klein

Ontwerpen en installeren van Multiroom Audio systemen, waarbij bedieningsgemak en geluidskwaliteit geen compromis hoeft te zijn.

Meer infoarrow_forward

 

HiFi streamen

Hifi streamen klein

Advies, speciale aandacht voor het onderliggende netwerk, maar ook een proef-setup. Zo haalt u meer uit uw bestaande installatie, en hoort u details die u eerder niet hoorde. Welkom in de wereld van Master kwaliteit..

Meer infoarrow_forward

 

TV / Beeld

tv beeld klein

Aankoopadvies, installatie, configuratie en netwerk-integratie. En wat wilt u zien? Netflix, beelden van uw bewakingscamera’s of gebruik maken van Video on Demand ? Wij helpen.

Meer infoarrow_forward

 

Draadloze bediening

harmony klein

Vanaf uw tablet, telefoon of met een “ouderwetse” afstandsbediening. Wij stellen het voor u in, en kunnen de geprogrammeerde activiteiten naadloos integreren in een eventueel domotica-systeem.

Meer infoarrow_forward

 
Aankoopadvies & installatie

Twijfelt u welke TV of geluidsapparatuur het best bij uw wensen past, en wilt u graag onafhankelijk aankoopadvies ? Wij helpen u graag, ook bij het installeren !