Advies & Consultancy

Goede raad is goud waard..

Of u ons wel of niet bij de uiteindelijke oplossing van uw technisch probleem wilt betrekken: we denken graag met u mee. Dat doen we eerlijk, oprecht en recht door zee: soms is "nee" ook een antwoord. We denken met u mee, stellen kritische vragen en zijn uitstekend in staat om uw technische wensen om te zetten in een gedegen advies.

Advies & Consultancy

Ook voor advies en consult kunnen we u van dienst zijn. Wellicht heeft u plannen om een nieuw huis te (laten) bouwen, wilt u gaan verbouwen of een woning renoveren: het kan dan handig zijn om op voorhand advies in te winnen omtrent automatisering binnen uw project. Of het nu gaat om beveiliging, netwerk of automatisering / domotica, het is handig om op voorhand rekening te houden met uw (eventueel toekomstige) wensen op dit gebied. Het is vele malen goedkoper, en het eindresultaat mooier, om in een vroeg stadium alvast bijvoorbeeld loze leidingen te leggen om naderhand een alarmsysteem, netwerk, camera’s en domotica oplossingen te integreren. Of u deze werkzaamheden nu uiteindelijk door ons laat uitvoeren of niet: we denken met u mee in de ontwerp- of ruwbouwfase en kunnen uw wensen in combinatie met onze kennis omzetten in een gedegen advies.

Iets anders?

Mocht u omtrent een ander onderwerp advies nodig hebben, schroom dan niet om even telefonisch, of per email, contact met ons op te nemen in hoeverre we u hierbij kunnen ondersteunen. Informatie vragen is vanzelfsprekend kosteloos en vrijblijvend.

Kosten

We hanteren een tarief van € 59 per uur, inclusief BTW, voor advies of consult op locatie in Limburg of Noord Brabant, u betaalt geen voorrijkosten.

Terugverdienen? Zo makkelijk kan het zijn..

Wist u bijvoorbeeld dat onze domotica dimmers vaak een stuk voordeliger zijn dan de "traditionele" variant? Of u nu LED, halogeen of normale lampen wilt dimmen, wij hebben geschikte dimmers in ons assortiment !