Huisautomatisering & Domotica

Ontwerpen en installeren van uw Domotica-installatie

Niet meer enkel voor de grote villa's en kantoorpanden: onze systemen zijn betaalbaar, betrouwbaar en kunnen meegroeien naar gelang uw behoefte. Begin klein, en bouw langzaam aan úw Slimmer Huis.. maar wel met backup:Wij denken met u mee, gesteund door ervaring en expertise en bieden hulp wanneer nodig.

Huisautomatisering & Domotica

Domotica

Domotica, huisautomatisering, Smart Home.. termen waarmee uiteindelijk allemaal hetzelfde bedoeld wordt: het automatiseren van processen in en rond uw huis. De wens om zaken te automatiseren kan verschillende oorzaken – redenen- hebben. Wellicht vanuit het kader van veiligheid (beveiliging), maar ook vanuit energiebesparing, gemak, of omdat u het gewoon leuk vindt. Daarnaast is er ook nog een groep mensen voor wie het vooral functioneel is: in het kader van (langer) zelfstandig kunnen wonen wordt domotica veel toegepast in de zorg, en voor de ondersteuning van senioren.

Wat is domotica 2.0?

Domotica is niets nieuws, al jaren worden grote overheidsgebouwen zoals gemeentehuizen en scholen, bedrijfspanden, kantoren maar ook luxe woonhuizen voorzien van automatisering om geld te besparen, comfort te verhogen en veiligheid te vergroten. Waar dit voorheen een techniek was die enkel bekabeld aangelegd kon worden, inclusief een navenant fors prijskaartje, zijn er met de opmars en ontwikkeling van draadloze technieken ook betaalbare oplossingen op de markt verschenen. Veel van die oplossingen hebben echter betrouwbaarheids-issues: beperkt bereik, gevoelig voor storingen en onveilig.

Domotica 2.0 is de opvolger van bekabelde gebouw-automatisering. Het heeft het beste van de twee technieken: betrouwbaar, veilig, draadloos én betaalbaar. Daarnaast is het modulair uitbreidbaar (start met een basis, en laat het systeem “meegroeien” naar gelang uw behoefte), integreerbaar met andere systemen (zoals een alarm, camerabewaking of toegangscontrole) en gebruiksvriendelijk. Kortom: dát is domotica 2.0 !

Bij Automatiseren gaan we wat dieper op de onderliggende techniek in.

Mogelijkheden

Wij hebben de meest gebruikte domotica-toepassingen opgesplitst in een aantal categorieën:

Rolluiken – Zonweringen – Verlichting – Klimaatregeling en Automatiseren in het algemeen.
 

Zullen we het probleem komen oplossen?

pijl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  

Slider
Hulp op afstand!

Met de Remote Support-service kunt u rekenen op hulp bij problemen die u zelf niet opgelost krijgt. Een veilig gevoel !