Systeemintegratie

Het Geheel is meer dan de Som der Delen

Componenten die werken als 1 systeem, dat is systeemintegratie. Domotica, rookmelders, camera's, alarmsysteem.. alles moet met elkaar verbonden zijn en met elkaar kunnen communiceren. Dit is wat wij voor u kunnen betekenen:

Systeemintegratie

 

fibaro-app

Met 1 systeem, 1 app, uw camerabeelden live bekijken, een alarm inschakelen, uw televisie  in- of uitschakelen.. maar ook verlichting aanzetten bij het alarm van uw rookmelder. In een Slimmer Huis werken diverse systemen met elkaar samen tot 1 geheel.

Kan dat met mijn bestaande systemen ?

Dat hangt ervan af.. soms wel, soms ook niet. De basis van een dergelijke totaalintegratie is het domotica systeem, dat is namelijk “slim” genoeg om met de diversiteit aan technieken om te gaan. Een bestaand alarmsysteem kan meestal niet zomaar geïntegreerd worden, bestaande camerasystemen vaak wél,  kortom: er zitten wat haken en ogen aan. Vaak wordt een totaaloplossing in fases uitgevoerd: alarm, camera’s, domotica worden dan als losse systemen geïnstalleerd en achteraf aan elkaar “geknoopt”.

Modulaire opbouw

Indien u uiteindelijk (ineens kan natuurlijk altijd), een totaaloplossing wenst, houden we daar in de opbouw van de systemen rekening mee. U hoeft niet meteen alles te vervangen of aan te schaffen, zaken als het alarmsysteem, camerasysteem of de domotica installatie werken ook uitstekend stand-alone. Zo bouwen wij, fase voor fase, modulair aan uw nieuwe totaaloplossing.

 

modulaire opbouw

 

Uw persoonlijke situatie ?

Neemt u even contact met ons op, we vertellen u er graag meer over. Laat anders uw gegevens even achter, dan nemen wij contact met u op !