Over ons

Over Slimmer-Huis.nl

Slimmer-huis.nl is een "systems integrator". onze specialisatie is het aan elkaar knopen van verschillende systemen op het gebied van huisautomatisering.

Slimmer-Huis.nl richt zich op particulieren, in de markt van (t)huisautomatisering in de meest brede zin des woords. Netwerk, Domotica, Beveiliging en Home Entertainment vormen de kern van ons dienstenpakket.

We omarmen moderne technieken, installeren draadloos waar mogelijk, en bedraad waar nodig. Uiteindelijk dienen onze installaties functioneel, gebruiksvriendelijk, mooi en betrouwbaar te zijn. Huisautomatisering is niet enkel weggelegd voor bedrijven en vermogende particulieren: wij zorgen dat onze oplossingen betaalbaar zijn door een goede balans in prijs-kwaliteit-techniek te zoeken.

 

Ik geloof dat een goede technische basis randvoorwaarde is om zaken te verbinden. We kijken dus niet alleen naar uw einddoel qua automatiseringsbehoefte, maar ook of de huidige situatie toekomstbestendig is. De systemen die we leveren werken individueel uitstekend, maar dienen ook geschikt te zijn voor (toekomstige) samenwerking, en dus modulair uitbreidbaar.

Uw voordeel

Maatwerk

Uw wensen, uw behoeften. Automatiseren is een middel, en geen doel op zich. We denken kritisch met u mee!

integratie

Integreren is ons vak. Wij zorgen dat verschillende systemen werken als 1, zodat u alleen nog maar hoeft te ontspannen.

Storingsdienst

Ook als het onverhoopt een keer niet werkt. Vaak kunnen we op afstand onderzoeken wat er aan de hand is.. een fijn gevoel !

0%

We gaan voor 100% tevredenheid

0%

Van onze projecten zijn integraties

0%

Domotica Systeem uptime

Uw partner voor domotica, alarmsystemen, camerabewaking en thuisnetwerk in Limburg en Noord Brabant.

Of stuur ons direct een bericht:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Slimmer-Huis.nl

Baexemerweg 32
6096AR Grathem

KvK:  70436118
BTW: NL001811394B26