Rolluiken

Rolluiken automatiseren

Luxe en besparen tegelijk

Het automatiseren van rolluiken is een van de meest praktische domotica-toepassingen. Enerzijds is het comfort verhogend door uw rolluiken voortaan te bedienen met uw smartphone, tablet, pc of een afstandsbediening, anderzijds kan het automatiseren resulteren in een fikse kostenbesparing op uw gas- en electra-rekening door gebruik te maken van de weersomstandigheden:

rolluikschakelaar

rolluiken automatisch openen als het buiten koud, maar zonnig is – rolluiken automatisch sluiten als het warm en zonnig is. Natuurlijk  kunnen ze ook gewoon standaard aan de hand van zonsopgang of ondergang openen en sluiten, en kunt u ze te allen tijde zelf  bedienen. Door de modules die wij achter uw bestaand schakelmateriaal plaatsen kunt u zowel uw bestaande bediening gebruiken, als uw domotica-systeem. U hoeft dus niet bang te zijn dat u niet meer op de “oude, vertrouwde” manier uw rolluiken kunt bedienen, uw domotica-systeem is een aanvulling, geen vervanging.

Motoraandrijving

Indien uw rolluiken nog geen motoraandrijving hebben heeft u de keuze om zelf een rolluik-specialist in te schakelen om een motor in de behuizing te integreren, natuurlijk regelen wij dit ook graag voor u. Wij bouwen de motoren niet zelf in, dit laten we aan een expert over. Het integreren in uw domotica-systeem doen wij vanzelfsprekend wél.

Mogelijkheden

Eenmaal geïntegreerd zijn er legio mogelijkheden die we naar uw wens kunnen programmeren: alle rolluiken automatisch openen als een rookmelder afgaat, automatisch dicht bij het inschakelen van het alarm of willekeurig omhoog en omlaag bij afwezigheid wegens vakantie; zo lijkt het of er toch iemand thuis is.

rolluik automatisch slaapkamer